Blogging med WordPress

Hvis du ønsker at blogge med den uhyre populære publiceringsværktøj WordPress, kan du enten blogging direkte på wordpress.com eller sende din blog på en hosting. Vi på top10hosting.dk foretrækker at blogge med WordPress på en webhost, fordi det giver os mange flere gratis hænder:

  • Du får adgang til en masse dejlige plugins, vil have mere spillerum, når det kommer til skabeloner og tilpasse din blog til grænsen.
  • Din blog bliver mere stabil og hurtigere end WordPress blog service, hvis du sætter den på en god webhost.
  • Du kan tilpasse dit blog-rum efter dine egne ønsker.

 

Blogging billigt med WordPress på Miss Hosting

Som du måske ved, kan du ikke installere WordPress fri på et klik Installer Miss Hostings web hosting, i stedet de giver dig et gratis værktøj kaldet Site Builder, som vi på webhotellet mener er lidt trist, fordi Miss hostings webhost er ellers en fremragende hosting service, der er hurtig og stabil . Men nu tilbyder Miss Hosting en billig webhosting løsning til dem, der ønsker en eller flere WordPress blogs på et hostingfirma.

For kun 7DKK / måned, får du 100 GB plads, hvilket er nok meget langt for både en eller flere blogs, og du kan vedhæfte hvor mange domæner du vil have din lille hosting af Miss Hosting. Dette er en langt bedre løsning end at blogge med WordPress blog service og er et glimrende alternativ til de sædvanlige web-hosting for disse blogs, fordi det koster meget mindre. Anbefalet!