Kontrolpanel

Et nemt at bruge kontrolpanel gør det meget nemt for dig at styre domæner, hjemmesider, databaser, emailadresser og meget mere. Derfor er det godt, hvis den webhotel du vælger har et glat kontrolpanel, især hvis du aldrig tidligere har haft et webhotelfirma. Men husk på, at et kontrolpanel, der er en smule vanskeligt at sætte i ikke nødvendigvis dårligt, kan det bare tage lidt længere tid til at lære det, og et kontrolpanel, der er let at lære, er ikke nødvendigvis bedre. Vigtigst er alle funktioner i kontrolpanelet, og du behøver ikke at udføre et rod af kommandoer for at udføre en simpel opgave.

Nu viser vi dig, hvordan et kontrolpanel skal se ud, det bliver godt.

 

Glat domæneadministrator

De fleste webhoste har en god domæneadministrator, som du kan købe, overføre og forny domæner med. Hvis du har mange domæner, det er godt, hvis du kan gøre hovedparten af ​​aktiviteterne med Manager, såsom at forny en hel masse domæner på en gang, i stedet for at forny dem én efter én.

 

Nem web site management

Det skal være nemt at kaste op en hjemmeside uden mange besvær. Du bør være med et klik i stand til at lægge fundamentet for dit website med Windows / IIS eller Linux / Apache, eller parkere din hjemmeside eller sende den besøgende til en anden URL. Kontrolpanelet har fortrinsvis en såkaldt One Click Installer, som du kan installere programmer som WordPress eller Joomla med med et enkelt klik. Hvis du er nybegynder eller har mange WordPress sites, det er guld værd, ellers skal du bruge FTP for at gøre dette.

 

Andet vigtigt at se

  • E-mail-styring skal være glat.
  • Nem at oprette en database med brugerdefineret database navn og kodeord.
  • Nem håndtering af FTP-konti.
  • Smidig fakturahåndtering, helst med en funktion, der gør det muligt at redigere fakturaen inden udløbsdatoen.

Hvis du leder efter en virkelig hurtig og stabil web hosting service, der giver dig en masse plads og har et kontrolpanel, der opfylder alle ovenstående krav, kan du kigge på Miss Hosting . Det er også billigt.