Skift webhotel

Det er på ingen måde svært at ændre webhotel, hvis du er utilfreds eller har træt af dit gamle webhotelfirma. Det er stort set bare at købe et nyt webhotelfirma og afslutte den gamle. For det store flertal af os er det dog ikke let at ændre webhotel, fordi du normalt har en eller flere hjemmesider på det gamle webhotel, som du sandsynligvis vil flytte til den nye. Derfor vil vi her på top10hosting.dk give dig en lille guide, der viser, hvordan du nemt kan ændre webhotel, selvom du har flere domæner og hjemmesider.

 

1. Få et nyt hostingfirma. Kig efter en god webhosting til en fantastisk pris, der opfylder dine krav. Sådan en webhost kan nemt findes på top10hosting.dk.

 

2. Flyt over dine domæner. For at flytte over dine domæner til det nye hosting system, skal du først få autorisationskoder til dine domæner af din gamle webhost. Normalt bruger du disse koder i kontrolpanelet på din nye webhost, hvor du nemt kan overføre domænerne til dit nye webhotelfirma. Præcis hvordan dette sker afhænger af webhotel, men du kan altid få hjælp fra dit nye webhotelfirma, hvis du har brug for det. Bare kontakt supporten eller læs hvordan du gør det på deres hjemmeside.

 

3. Flyt dit websted til det nye webhotel. Når du har ændret webhosting til dine domæner, er det tid til at flytte på tværs af dine hjemmesider. Der er webhostingfirmaer, der kan hjælpe dig med dette, såsom Miss Hosting, men det er virkelig ikke så svært at ændre webhosting selv for deres hjemmesider helt alene. Sådan gør du det:

Når du overfører en hjemmeside, opretter du først en ny database på dit nye hostingfirma under det rigtige domæne. Brug det samme brugernavn og adgangskode, som du har på din gamle database. Når du har oprettet en database til dig via ftp (f.eks. Via Filezilla) over materialet fra din gamle database til din nye. Du kan også overføre materialet til din computer først og derefter kopiere det til din nye database.

 

4. Angiv det gamle webhotel. Hvis alt går godt, skal du nu have både dine domæner og websider på det nye webhotel. Hvis der er noget mærkeligt, når du ændrer webhosting, bedes du kontakte supporten, og de vil hjælpe dig. Når alt ser rigtigt ud og dine hjemmesider fungerer som normalt, skal du blot citere din gamle webhost. Mange hostingfirmaer har slet ingen opsigelse.