SEO Hosting

Hvis du tjener penge på dine hjemmesider og derfor har til formål at blive rigtig høj på Google, bør du bruge SEO Hosting. Hvis du bruger SEO Hosting, får du unikke IP-adresser for hvert websted, du har, hvilket gavner din søgemaskineoptimering drastisk.

 

SEO Hosting anbefaler vi

Her kan du læse mere om, hvilke hosting-udbydere vi anbefaler for SEO Hosting-tilbudet.

 

Miss Hosting SEO Hosting

Miss Hosting tilbyder SEO Hosting til kunder over hele verden, de kan tilbyde dig IP-adresse hosting fra over 20 lande, der vil hjælpe dig med at rangere på søgemaskiner. Med VPS og Dedicated Server-løsninger kan du vælge den løsning, der passer til dig og dine behov.

Få mere at vide om Miss Hosting og deres SEO Hosting tilbud!

 

Hvorfor SEO Hosting?

Webmastere, der har mange websteder, forbinder normalt webstederne med hinanden og til tider opretter også websteder, hvis eneste formål er at forbinde dem med deres vigtigste websteder. Fordelen ved at forbinde er, at søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo som links, som gør webstederne højere. Link bygning er det vigtigste værktøj, webmaster har, når det kommer til SEO.

 

Nu er søgemaskinerne desværre begyndt at vide, om de websteder, der er knyttet til hinanden, er vært for den samme server. Dette betyder, at hvis du har to hjemmesider på den samme server og knytter dem til hinanden, bemærker Google det, og du tjener ikke linket til hinanden. Nogle gange kan du endda blive straffet af søgemaskinerne og ende længere nede i søgeordet, end du ellers ville have gjort. Google og andre søgemaskiner kan ikke lide at forsøge at løfte deres egne websteder med links.

 

Hvis du bruger SEO Hosting, er dette problem løst. Så får alle dine websteder unikke IP-adresser, og så kender søgemaskinerne ikke, at webstederne har den samme webmaster. Derefter kan du nemt bygge links, der hæver dine websteder uden at risikere at blive straffet.