Gratis webhotel

Internettet er vokset hurtigt de seneste år, og flere og flere har deres egen hjemmeside, hvilket har resulteret i et firma, der tilbyder gratis webhotel. En gratis web hosting er kun god på en måde; det er gratis. Fra alle andre aspekter er gratis web hosting ikke god overhovedet. Så hvis du ønsker at komme væk billigt, anbefaler vi den billigste webhost Miss Hosting.

 

Hvorfor ikke gratis webhotel?

Hovedårsagen til, at man ikke bør lade deres blog eller hjemmeside være på en gratis hosting er, at disse virksomheder har en tendens til at forsvinde lige som det er, som alt for ofte betyder, at selv om dine filer på deres servere er tabt, og der er ikke et suk i verden for at komme tilbage på hjemmesiden.
Den anden grund siger sig selv. Der er ingen der tilbyder dig noget fri til at være rart (medmindre du har nogen form for forhold), men de gør det for at tjene penge. Gratis web hosting tjener penge, så de sender annoncer (nogle mere end andre ..) på din hjemmeside. Du bestemmer ikke, hvilken annonce de sender. Ikke alle ønsker at fremme, for eksempel poker sites.
Den tredje grund til, at gratis web hosting er et dårligt alternativ er det tekniske aspekt, dvs. opetid, plads, båndbredde, support osv.

  • Du kan ikke forvente nogen støtte til noget mærkeligt.
  • Du kan heller ikke forvente, at din hjemmeside skal være tilgængelig 24/7.
  • Begrænset diskplads og båndbredde (nogle filer, lidt trafik).

Dette gælder ikke for alle gratis web hosting. Nogle vil simpelthen bare markedsføre deres forretning og tillader derfor kunderne at bruge deres servere gratis i bytte for mere opmærksomhed. Disse har ikke brug for reklamer, dårlige forstyrrelser eller andre ulemper, men sådanne aktiviteter er få og varer ikke i det lange løb.

 

Alternativer til gratis web hosting

  • Opret en gratis blog på WordPress eller Blogg.se. På n.nu kan du oprette et websted, der ikke ligner en blog. Disse er gode tjenester og er mest sandsynligt at forblive på internettet i lang tid. Ulempen ved denne mulighed er, at du stadig er meget begrænset.
  • Invester i et rigtigt web hosting og domænenavn. Du kan finde webhotel til under 20DKK i måned, der fungerer korrekt. Domænenavne du køber for omkring $ 100 i årligt gebyr. I alt bliver det 340 kr. Om året. Er det for meget at sætte på din hjemmeside?
    Vores mening: Hvis du ønsker at tilbringe en masse tid på at oprette en hjemmeside eller blog, så du kan lige så godt investere i en ordentlig webhotel. Miss Hosting er den billigste løsning.