Opret trafik til dit hjemmeside

Der er mange måder at skabe trafik til deres hjemmeside. Der er hele bøger skrevet om emnet, men her får du 8 tips om, hvordan du nemt kan øge trafikken til dit websted.

1. Brug relevante søgeord i dine tekster – Du bør inkludere dit websites vigtigste søgeord i dine tekster, det vil sige de søgeord, som folk ofte bruger, når de søger online, og hvem er med dit websted at gøre. Du bør ikke indtaste søgeord, som mange googles på men ikke er relevante, det irriterer kun folk. Brug Googles AdWords Søgeordsværktøj til at finde søgeord, der er relevante for dit websted, og at mange mennesker søger.

 

2. Brug en masse tekst – Google og andre søgemaskiner som en masse tekst. En webside med mange undertekster og indlæg med en masse tekst (som også indeholder relevante søgeord) betyder normalt, at du bliver højere op i søgeresultaterne.

 

3. Post til forskellige fora – Besøg forskellige fora, der diskuterer emner relateret til dit websted. Engagere, opret netværk og tips om dit websted. Også link fra dit forum indlæg til din hjemmeside, hvis forumet tillader det.

 

4. Skift links – Hvis dine venner også har deres egne hjemmesider, kan du bede dem om at linke til dit websted og derefter linke tilbage. Links giver nye potentielle besøgende mulighed for at opdage dit websted og også få dig til at komme højere op på Google. Du kan også prøve at få websteder og blogs til at linke til dig uden at forbinde tilbage, for eksempel kan sådanne links opnås via netværk og kontakter. Disse links kører trafik til dit websted og ligner endnu mere af Google.

 

5. Spred meddelelsen på Facebook – Hvis du har mange venner på Facebook, skal du lave en privat post, der linker til din side. Du kan også starte din egen Facebook-side til dit websted og sørg for, at dine venner indtaster og kan lide siden. Dette kan have en enorm spredningseffekt.

 

6. Brug Google AdWords – Det er en god idé at bruge Googles AdWords-annonceringssystem, men det kan være det værd. Brug af AdWords gør dig synlig på Googles første side, når folk søger efter et af dine søgeord.

 

7. Opret relevante ordlister – på dit websted og link hvert ord til en relevant nederste side. Dette kan få dig til at rangere højere på Google.

 

8. Opret en blog eller to på en blogside – Som WordPress.com eller blogger. Link derefter fra blogs til dit websted. Bloggen skal helst være seriøs og have meningsfuld information, så folk begynder at læse det og derefter klikke på dine links. Linkene gør også dig bedre på Google og andre søgemaskiner.