Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg en webhotel?

Det er meget nemt at få en webhost. Vælg et webhotel, som du synes, synes godt her på top10hosting.dk og klik på besøg. På hostingfirmaets hjemmeside skal du vælge hvilken pakke du skal have, registrere dig med dine personlige oplysninger og betale. Det er sværere end det, men du skal også få et domænenavn, hvis du ikke allerede har en.

Hvor hurtigt går jeg i gang?

Hvis du betaler med bankkort eller med direkte betaling, vil du komme i gang så snart du har betalt.

Hvordan får jeg flere domæner?

Du kan gøre det direkte i web hosting kontrolpanelet, og så snart du har betalt for domænet, kan du normalt begynde at bruge det.

Hvor meget plads har jeg brug for?

Hvis du kun har nogle almindelige websider med tekst, nogle videoer med lav opløsning og billeder, behøver du ikke mange GB, 10-30 GB er nok. Hvis du planlægger at uploade tiere eller hundredvis af hjemmesider eller har nogle rigtige tunge websites, anbefaler vi på top10hosting.dk at du får et hostingfirma, der giver dig 200-250 GB plads.

Hvor mange databaser har jeg brug for?

Du behøver kun at have en database pr. Hjemmeside, og mange web-værter giver dig et ubegrænset antal MYSQL databaser. Du bør dog altid kontrollere, at den webhosting du overvejer at købe, giver dig nok gratis databaser, og at du kan linke så mange domæner, som du har brug for til hostingfirmaet.

Er det nemt at ændre webhosting?

Det er på ingen måde svært at flytte over deres domæner til et nyt hostingfirma, men det kan være lidt vanskeligt at flytte over indholdet på deres hjemmesider. Kontakt altid dit nye webhostingfirma, når det kommer til flytning, og hjælpe dem med at forklare, hvad de skal gøre.

Jeg har aldrig gjort et websted før, hvilke udgivelsesværktøjer anbefaler du?

WordPress. WordPress er et fremragende udgivelsesværktøj, der er let at lære, selv om mulighederne er uendelige. Det er nemt at få en stor hjemmeside med WordPress , og du får adgang til mange nyttige plugins, der forbedrer dit websted.

Er det nemt at installere WordPress?

På mange web hosting kan du installere WordPress med et par klik, som slet ikke kræver nogen viden. Ellers kan du installere WordPress via FTP . På wordpress.org finder du oplysninger om, hvordan du gør dette.

Er en VPS en bedre mulighed for mig?

Hvis du vil bruge flere penge til at få en lidt hurtigere og mere stabil løsning, er VPS en glimrende løsning. En VPS er mere fleksibel end et hostingfirma, men kræver nogle gange mere viden. Der er dog VPSs , der er lige så nemme at administrere som en webhost. Men for de fleste er en webhost langt nok.

Er en dedikeret server noget for mig?

Hvis du har en vigtig corporate hjemmeside, en webshop eller et websted du bor på, er en dedikeret server det bedste valg for dig. En dedikeret server er utrolig hurtig og stabil, hvilket betyder at din hjemmeside altid vil være tilgængelig og hurtigt indlæst i din browsers browsere.