Dedikerad server

En dedikeret server er et fremragende alternativ til webhotel og det perfekte valg til dem, der ønsker en virkelig hurtig og stabil løsning. Hvis du får en dedikeret server, vil du have en helt egen server, der drives af et hostingfirma, der sikrer, at din server får en sand stabil linje, hurtig internet, og din server får altid strøm, selvom værtsfirmaet oplever strømafbrydelse. Din dedikerede server overvåges af dygtige teknikere, der løser eventuelle problemer, så snart de opstår.

 

Høj fleksibilitet

Når du får en dedikeret server, får du en masse gratis hænder, når det kommer til at vælge harddisk, RAM og processor. Hvis du vil tænde det, skal du bare få en rigtig hurtig og stor harddisk, en fed RAM og en hurtig processor med mange kerner, men husk at selv en billig dedikeret server er virkelig hurtig og stabil. Du får også meget gratis hænder på software og applikationer, du kan grundlæggende installere hvad du vil på din dedikerede server. Du behøver heller ikke at bruge serveren til websteder, men du kan bruge den som en mail server, filserver eller spilserver, hvis du ønsker det.

 

Webhotel Fordele

dedikerad-server

En dedikeret server er mere stabil og betydeligt hurtigere end et hostingfirma, ingen snack på sagen. Ikke fordi en god webhost er ustabil og langsom, men en dedikeret server spiller alligevel i en helt anden division. Når du har et hostingfirma, deler du en server med andre brugere, hvilket betyder at dit hostingfirma kan blive påvirket af andre brugeres adfærd, der kan bremse din webhotel service. Selvom det er usædvanligt, kan en anden bruger også angribe vira, der påvirker hele serveren og dermed også din webhost. Når du har en dedikeret server, kan ingen andre påvirke din server.

 

Fordele ved VPS

En VPS fungerer grundlæggende på samme måde som en dedikeret server, men i modsætning til en dedikeret server deler du server med andre, hvis du bruger VPS. Andres adfærd påvirker bestemt ikke din VPS, men hvis nogen skulle gå på en boot-virus, kunne det faktisk påvirke hele serveren, herunder din VPS. Desuden er en dedikeret server hurtigere og mere stabil end en VPS, og selv om en VPS har en høj fleksibilitet i blød og hardware, er en dedikeret server endnu mere fleksibel.