Problemer med webhotel

Nogle gange kan der være problemer med web hosting, og det kan være godt at vide, hvilke webhostingproblemer der kan påvirke dig. Men hvis du placerer dine websteder på en god web hosting service, taber du normalt de fleste af følgende problemer.

 

Webhotel problemer

Når en webhost har funktionsfejl, betyder det, at hostingfirmaet er “nede”. Driftsafbrydelser kan skyldes strømafbrydelser, overbelastninger eller nogen som har adgang til hosting-serverens servere. Andre gange planlægges der funktionsfejl, fordi webhotellet nogle gange skal opdatere sit system og genstarte dets servere. Disse funktionsfejl har tendens til at være kortvarige.
Når en webhost er nede, kan ingen besøgende nå dit websted, hvilket er virkelig frustrerende. Derfor bør du vælge et hostingfirma, der har få driftsfejl, et hostingfirma, der har så høj tid som muligt. Så mister du ikke besøgende og indtægter. Tiden er den tid, hvor webhotelmet ikke er nede.

 

Problem med startside

Hvis en webhost har et problem med responstid & transaktionshastighed bliver du hårdt ramt. Svarstid er den tid det tager for den besøgende at nå dit websted, og transaktionstiden er den tid det tager for den besøgende at downloade din side i browseren. Hvis det tager for lang tid, før den besøgende videre til din hjemmeside, eller hvis det tager for evigt for dine materialer, der skal downloades til den besøgendes browser, risikerer du at miste den besøgende. Du kan miste mange besøgende. Når du vælger web hosting, skal du kontrollere, at den har en god responstid og en høj transaktionshastighed.

Det er værd at nævne, at hvis din hjemmeside pludselig bliver sig selv, behøver det ikke at være det webhotel, der har problemer. Der kan være noget plugin, der virker dårligt med dit andet stik eller en fil, der virker dårligt med dit websteds udgivelsesværktøjer. Hvis du ikke selv kan løse problemet, kan du altid kontakte webstøtten.

 

Email Problem

Hvis du ikke sender og modtager e-mails, der er knyttet til dit domæne, skal du kontrollere dine e-mail-indstillinger. Hvis det ikke virker, skal du kontakte web hosting service. Det er normalt ikke et stort problem med e-mail-tjenester i de bedre værter, men når din hosting er nede, kan du ikke modtage eller sende e-mail.

 

Softwareproblemer

Når du vil sende en hjemmeside med et bestemt udgivelsesværktøj, og det ikke virker, skal du kontrollere, om værtsfirmaet understøtter softwaren. Dagens bedre hostingfirma støtter de fleste udgivelsesværktøjer, men der er undtagelser. Kontroller altid, at den webhost du vælger understøtter den software, du vil arbejde med.

 

Rum- og trafikproblemer

Hvis du pludselig ikke kan udfylde dine websider med nyt materiale, kan du have for lidt plads på hjemmesiden. Derefter skal du bare opgradere til en større web hosting pakke. Det samme gælder, hvis du har haft mange nye besøgende på dine websteder. Så kan det være på tide at opgradere til en web hosting pakke, der giver et større trafikvolumen.