Tjen penge på din hjemmeside

Der er mange grunde til, at folk laver hjemmesider. Nogle laver websites, der handler om, hvad de er lidenskabelige for, andre gør websites til at hæve penge. Uanset om du har et websted at tjene penge eller ej, er det aldrig forkert at tjene nogle ekstra penge på det. Og det er faktisk slet ikke svært at tjene penge på deres hjemmeside. Bare at sende nogle annoncer på dit websted, så pengene ruller ind, i stor eller lille skala.

Tjen penge med AdSense

Den nemmeste måde at tjene penge på deres hjemmeside er at få AdSense. AdSense er Googles annonceringssystem, som du helt sikkert vil genkende. Du har garanteret at se de små blå reklamelinks på mange, mange hjemmesider. Hvis du bruger AdSense på, bliver du betalt hver gang nogen klikker på dine annoncer.

 

Så kom i gang med AdSense

Gå til google.com/adsense og klik på “Se på alle Googles løsninger til udgivere”. Klik derefter på knappen “Kom godt i gang med AdSense”. Her kan du logge ind med din Google-konto eller oprette en ny konto. Hvis du har Gmail, har du allerede en konto. Derefter registrerer du en af ​​de websteder, du vil have annoncer på (helst dit hovedsted) og vælger sprog. Derefter fuldfører du din ansøgning ved at udfylde nogle personlige oplysninger. Når du først er godkendt, skal du bare downloade annoncer til dine websteder. Når du er logget ind, kan du også se, hvor meget du har tjent på dine annoncer.

 

Tjen penge som en affiliate

Hvis du bliver en affiliate, kan du tjene gode penge på din hjemmeside. Som affiliate kan du tjene penge på hvert klik, men det er endnu mere almindeligt at få en vis procentdel af hvert produkt eller tjeneste, der sælges via dit websted. Hvis du for eksempel annoncerer et legetøjsbutik online og en besøgende klikker på din annonce, går den besøgende videre til legetøjsbutikken, og når den besøgende køber et produkt i legetøjsbutikken, får du en vis procentdel af produktets værdi. Hvis du får 10% kontant for et produkt, der koster $ 500, får du $ 50. Dette kan være en masse penge i det lange løb, hvis du har en velbesøgt hjemmeside.

Min personlige favorit er Adrecord.

 

Så bliver du tilknyttet

Bliv medlem af et eller flere affilierede netværk. Et affilieret netværk har mange annoncører, der sælger alle mulige produkter og tjenester. Vælg en annoncør, der har et produkt eller en tjeneste, der passer til dit websted. Hvis du for eksempel skriver en rejse, kan du søge om annoncer, der er forbundet med rejser, som f.eks. Annoncer fra charterfirmaer, flyselskaber og hotel arrangører. Hvis annoncøren godkender din ansøgning, skal du blot sende en annonce eller mere på din hjemmeside. Når du er logget ind på affilierede netværk, kan du se, hvor mange klik du har modtaget, og hvor meget du har tjent.

 

Spred din besked

Når du er blevet tilknyttet AdSense, kan du altid markedsføre dine websites, f.eks. På Facebook eller via Google-annoncer. På denne måde kan du få endnu flere besøgende til at tjene penge.