Offshore hosting

Her på top10hosting.dk præsenterer vi primært de bedste webhoteller i Danmark, men selvfølgelig kan du også vælge et hostingfirma, der ikke er placeret i Danmark, det vil sige at bruge offshore hosting. Det er virkelig ligegyldigt, om du vælger en svensk webhost eller offshore hostingfirma, det vigtigste er, at du vælger en god webhotel. Ikke desto mindre er der nogle fordele og ulemper ved at vælge en udenlandsk webhost foran en svensk webhost.

 

Fordele ved Offshore Hosting

Stor plads og trafik til et mindre gebyr. Der er virkelig billige og bedste hosting offshore, der kan give dig ubegrænset plads og ubegrænset trafik (båndbredde). Hostgator-webstedet giver for eksempel dig ledig plads og fri trafik for mindre end $ 4 om måneden. Årsagen til, at det kan være så billigt, er ikke at værtssystemet er dårligt, men fordi Hostgator sælger store mængder og derfor kan presse priserne. Hostgator er et fremragende webhostingfirma, der både er hurtigt og stabilt. I dag får du imidlertid et rigtig stort rum til næsten lige mange penge, selv i Danmark.

Mange værktøjer og ubegrænset domæner og databaser. Offshore hosting også normalt give dig mange gode værktøjer til at lette dit arbejde med hjemmesiden og du vil normalt være i stand til at fastslå, hvor mange domæner og databaser til enhver tid til hosting site. Selv i Danmmark er der nu mange webhostingfirmaer, der giver dig gratis værktøjer, som giver dig et ubegrænset antal domæner og giver dig mulighed for at linke så mange domæner som muligt til din webhost.

 

Ulemper ved Offshore Hosting

Ingen .dk domæner. En lille ulempe ved offshore hosting er, at du normalt ikke kan registrere .dk domæner med dem, men det er virkelig ikke et stort problem, fordi du kan registrere dit domæne andetsteds og derefter binde det til din webhotel .

Engelsk gælder kun. Selvfølgelig bør du ikke vælge offshore hosting, hvis du ikke er god til engelsk eller er dårlig på terminologien forbundet med web hosting. Hvis du ikke er god til engelsk, kan det være kompliceret for dig, når du har brug for support, men også når du arbejder på kontrolpanelet.

 

En anden ulempe er, at IP-adresserne ikke er dansk, hvilket kan have en negativ effekt på SEO-formål.

Som du kan se, er forskellen mellem en dansk webhotel og hosting offshore ikke særlig stor, det vigtigste er, at du vælger et rigtig godt webhotel firma.