Flere kunder med Adwords

Google Adwords er et fremragende annonceringssystem til dem, der ønsker, at dit websted skal vises i Googles annoncefelter, når folk søger efter nøgleord, der er relevante for dit websted. Dette er en meget effektiv måde at promovere deres hjemmeside på, fordi folk næsten udelukkende bruger Google, når de søger efter et produkt.

 

Hvor vises mine annoncer?

Hvor dine annoncer vises, afhænger af hvilket målgruppe du målretter mod, hvor du vil have dem vist, og hvilke annoncer du vil oprette. Det mest almindelige er, at annoncerne ender:

 • Over søgeresultaterne i Google-søgemaskinen. Det er en fantastisk beliggenhed, fordi annoncerne vil ende op på toppen af ​​siden.
 • Ud over søgeresultaterne. Denne placering er også ok, men ikke så fremtrædende som ovenstående sted.
 • På websteder, der bruger Google Adsense.

 

Fordele ved Google AdWords

 • Du vil garantert blive vist online, i hvert fald fra tid til anden.
 • Du kan til enhver tid ændre dine annoncer og annoncetekster.
 • Du kan slette dine annoncer, når du vil.
 • Du kan se, hvor mange mennesker der har klikket på din annonce og kan analysere adfærd, som de søgeordskombinationer, der fungerer bedst. Det er rigtig godt.
 • Du betaler kun, når nogen klikker på annoncen, og du kan indstille en grænse for, hvor meget du er villig til at bruge per dag på AdWords.

 

Registrer og brug søgeordsplanlæggeren

 1. Hvis du vil bruge Google Adwords, skal du oprette en Google-konto, hvis du ikke allerede har en.
 2. Når du har en Google-konto, skal du overveje, hvilke søgeord du vil fokusere på. Tænk på hvilke søgeord der er vigtigst for dit websted, og test dem i Søgeordplanlægger i Google AdWords.
 3. Søgeordplanlæggeren er guld der værd, hvor du kan se, hvor mange mennesker der søger efter bestemte søgeord og søgeordskombinationer. Det giver et antydning af, hvor gode chancer du er for, at nogen vil opdage dit websted, når du bruger et bestemt søgeord eller en kombination af søgeord. Du kan også få ideer til hotword i planlæggeren, du kan bruge.
 4. I søgeordspersonen ser du også, hvor meget du får betalt pr. klik for de søgeord, du overvejer at vælge. Det kan være et par dollars, men for ekstremt konkurrencedygtige søgeord som “smslån” kan du betale så meget som 79 kr pr. Klik, hvilket er et ekstremt tilfælde.

 

Opret en kampagne i AdWords

For at oprette en bestemt kampagne for et websted skal du gøre følgende:

 1. Vælg et passende budget, som du mener, du har råd til.
 2. Opret dine annoncer, og sørg for at skrive en kort, men rigtig sælgende tekst. Denne tekst vises i din annonce, og hvis det er rigtig godt, øger du chancen for at folk klikker på den.
 3. Vælg de søgeord, du så, fungerede bedst i AdWords med hensyn til dit budget.
 4. Indtast dine personlige oplysninger og vælg, hvordan Google AdWords fakturerer dig. I Sverige trækker du pengene fra dit registrerede kreditkort.

 

Top10hosting.dk ønsker dig held og lykke!